NIL inviterer til aktivitet for de over 50 år

Nittedal IL

Er du over 50 år og ønsker å komme mer i aktivitet? Eller kjenner du noen dette kan passe for? Da har vi et tilbud til dere!

Vi i Nittedal IL ønsker å gi et bredt aktivitetstilbud til folk i alle aldre, og våre allerede etablerte tilbud for de over 50 år ønsker flere deltakere. Dette er et lavterskel tilbud med fokus på jevnlig aktivitet og det sosiale ved å møtes. Møt gjerne opp og test ut om dette er noe for deg, helt kostnadsfritt!

Treningene skjer på tirsdager fra og med 18. januar kl. 20.00 – 21.30 i gymsalen på Sørli skole, eller på onsdager fra og med 19. januar kl. 17.00 – 18.00 i Bjerneslabben (kjelleren i Bjertneshallen).

Det er helt opp til deg hvilke av disse treningene du ønsker å delta på, og bli gjerne med på begge om du ønsker å prøve det.