VIL DU JOBBE PÅ NIL-SOMMERCAMP 2021?

Nittedal IL

Vi er godt i gang med planlegging av NIL-sommercamp i uke 25. Campen er en aktivitets – og idrettsleir for alle barn fra 2014 til 2008. NIL Sommercamp tilbyr en uke med forskjellige aktiviteter – tilpasset til aldersgruppene.

Vi har ansatt mange ledere, men per dags dato mangler vi seks.

Vi søker etter ansvarsfull ungdom, som er født 2005 og tidligere, utadvent, ansvarlig og sprudler med arbeidslyst og glede til å jobbe på NIL-Sommercamp.

Arbeidsdagen er fra 09:50 – 14:15 (mandag til fredag i uke 25). Campen er 10 – 14. I tillegg kommer et møte før sommerferien, samt planleggingstid. Lønn: 500,- per dag.

Skriv en søknad og fortell litt om deg selv og hvorfor du vil jobbe på NIL-Sommercamp. Har du erfaring med å jobbe på sommerleir eller lignende – må du selvsagt ta med det.

Søknaden sendes til:

Daglig leder: Jørgen Klem, 97656636, jorgen@nittedalil.no

Vi svarer fortløpende, så her er det førstemann til mølla. Nå er det 15 jenter og syv gutter som er klare for jobb. Vi oppfordrer flere gutter til å søke.

Husk å skrive ned alder, tlf.nr. og e-postadresse.

Å jobbe på NIL-Sommercamp – årets kuleste sommerleir for barn – er gøy!

På grunn av korona-situasjonen, vil det være en usikkerhet om vi kan gjennomføre campen. Men vi planlegger og følger hele tiden retningslinjene og bestemmelser fra myndighetene og holder dere oppdatert.