Nittedal IL og Festmagasinet Standard har i dag inngått samarbeid

Nittedal IL

Festmagasinet Standard AS er Oslos neste eldste forretning og ble etablert i 1900. I disse dager åpnes også ny stor butikk på Strømmen Storsenter.

Festmagasinet Standard selger alt av fest- og moroartikler, sjongleringsutstyr og tryllesett/utstyr til trylling.

Festmagasinet Standard AS gir alle medlemmer i Nittedal IL 10% i rabatt – enten du handler på nett eller i butikk. I tillegg får NIL en kick back på 5% når klubbens medlemmer benytter seg av Standard sine produkter i sine lokaler eller på nett.
Følgende kode oppgir NILs medlemmer når de handler på nett eller i butikk: Nil2019

– Dette er en morsom avtale, som vi håper gir oss litt ekstra inntekter. Det er ingen tvil om hvor våre medlemmer skal skaffe seg utstyr til Halloween, bursdager, selskaper og andre arrangementer, sier en fornøyd Daglig leder, Jørgen Klem.

– Vi er svært glad for å få til en avtale med Nittedal IL. For Festmagasinet Standard, som en norsk aktør, er det viktig å støtte opp i miljøet rundt oss. Dett er en avtale som gir medlemmene fordeler samtidig som den gir klubben inntekter. Vårt motto er at vi tar tull på alvor, og vi gleder oss til samarbeidet sier daglig leder og festgeneral Jan Kingell i Festmagasinet Standard.