Skytta Bygg AS sponser NIL-Sommercamp!

Nittedal IL

I uke 26 starter NIL-Sommercamp, som er klubbens første i regi av Nittedal IL. Over 200 barn er klare for en allsidig uke med høy aktivitet.

Skytta Bygg AS er allerede inne i klubben som samarbeidspartner og vi er veldig glade, stolte og takknemlige for at bedriften også støtter NIL-Sommercamp
– Jeg synes det er gøy å være med på et slikt positivt arrangement, som jeg tror kommer til å bli veldig bra. Dette er et viktig tilbud for barn og unge i midtbygda. Her kan de få prøve seg i mange forskjellige idretter. Det synes jeg er bra, sier Stig Ringstad i Skytta Bygg AS.

– Stig har gjort og gjør så mye positivt for idrettslaget. Han er allerede partner og sponser i klubben, og han hadde en viktig rolle i forbindelse med utbygging av skistua på Sørli. Nå jobber vi med garderobeprosjektet på anlegget og BUA i samarbeid med kommunen. Og hvem tror dere gjør en strålende og viktig jobb der? Jo, det er Skytta Bygg AS med Stig i spissen. Han er bare helt super! Klubben er så glad i Stig, sier Jørgen Klem i Nittedal IL.

Trøyene til NIL-Sommercamp 2019 er klare. Deltakerne får de blå, mens lederne kler seg i rosa.