NIL trenger en maskot – tegnekonkurranse!

Allidrett, Fotball, Friidrett, Innebandy, Kunstutstillingen, Nittedal IL, Ski, Tennis

Nittedal IL inviterer alle medlemmer av klubben i alderen 0-18 år til å tegne vår offisielle maskot. En jury bestående av Ordfører Hilde Thorkildsen og barn fra NIL-Klubben vil velge ut de ca 10 maskotene de liker best, som igjen vil presentert og utstilt på NIL-Huset under sommerens Tine Fotballskole. Her vil alle medlemmer av Nittedal IL, store som små, få lov til å komme innom og avgi sin stemme. Kandidaten som vinner vil få sin maskot laget i full voksen størrelse og vil bli å se på Nittedal IL arrangement de neste 100 årene 🙂

Lag din favorittmaskot og legg den i en konvolutt som du legger i postkassen på Klubbhuset. Frist for å levere inn tegninger er 30 juni.Merk konvolutten med MASKOT.