INFORMASJON OM SKISKOLEN 2020

Velkommen til skilek og skiskole for barn født i 2014 og 2015! Som tidligere vintre arrangerer skigruppa i NIL aktivitet og lek med ski på beina. Skiskolen finner sted på onsdager, og vil overta for barnetrimmen i denne perioden, men er et tilbud til alle barn uavhengig om de deltar på barnetrimmen eller ikke.
Noen barn har gått mer på ski enn andre, og mestringsnivået vil være ulikt. Vi ønsker at ungene gjennom skiskolen skal opparbeide en mestringsfølelse som gjør at de trives når de går på ski. Øvelsene vil være en fin og morsom kombinasjon av lek og koordinasjon på ski. Det viktigste for oss som arrangerer skiskolen er at barna har det moro og gleder seg ved å være i aktivitet med ski på beina.

OPPMØTE
Skiskolen gjennomføres 6 onsdager med oppstart onsdag 8. januar. Møt opp på sletta nedenfor skistua ved Sørli.
Møt opp i god tid, gjerne 10 minutter før.

For barn født i 2015 kl. 17.00 til 18.00. (08.01 / 15.01 / 22.01 / 29.01 / 05.02 / 26.02)
For barn født i 2014 kl. 18.00 til 19.00. (08.01 / 15.01 / 22.01 / 29.01 / 05.02 / 26.02)

Foreldre har selv ansvar for å følge opp egne barn gjennom skiskolen. Vi som arrangerer dette er tilretteleggere og veiledere, men vi er ikke mange nok til å følge barna utover dette. Fint om foreldre kommer med ski, da dette gir stor motivasjon for barna.
Skistua vil være åpen under skiskolen. Her kan dere få kjøpt noe varmt å drikke og noe godt å spise i etterkant, eller bare varme dere om det er behov for det. I skistua er det også toaletter.

SKIUTSTYR OG BEKLEDNING
Smørefrie ski er topp! Ski som kan smøres, må smøres slik at barna har godt feste. Glatte ski er en utfordring for en utålmodig liten sjel. Barna bør også ha ski som gir mulighet for allsidig aktivitet og lek. De skal være gode å gå på, hoppe på og svinge med. Det er bedre med litt for korte enn litt for lange ski når man er nybegynner, anbefalt lengde er kroppslengde + 0- 10 cm for barn i denne alderen.
Bekledning: Barna bør ha på klær som gir god bevegelighet og isolerer godt; ull innerst, og husk hals og gode votter.

BETALING
De barna som deltar på barnetrimmen, og som har betalt treningsavgiften til NIL får ingen ekstra kostnader med skiskolen. De som ikke har deltatt på barnetrimmen kan bruke dette som en anledning til å melde seg inn i idrettsfellesskapet i NIL.

Påmelding til skiskolen (de som går på barnetrimmen må også melde seg på):
https://goo.gl/forms/4GAw4cj97soLeAQJ3

PARKERING
Alle biler skal parkere i krysset Sørliveien – Trollveien. Mange plasser. 3-5 minutters gange ned til stadion.

NB! Det er ikke lov å kjøre grusveien inn til skistua for levering og henting av barna.

Vel møtt til spetakkel og moro! Kontaktperson: Morten Cyren | 90098988 | morten@cyren.no