INFORMASJON OM SKISKOLEN 2022

Velkommen til skilek og skiskole for barn født i 2016 og 2017! Som tidligere vintre arrangerer skigruppa i Nittedal Idrettslag (NIL) aktivitet og lek med ski på beina for de minste. Skiskolen finner sted på onsdager, og vil overta for allidretten i denne perioden, men er et tilbud til alle barn uavhengig om de deltar på allidretten eller ikke.

Noen barn har gått mer på ski enn andre, og mestringsnivået vil være ulikt. Vi ønsker at ungene gjennom skiskolen skal opparbeide en mestringsfølelse som gjør at de trives når de går på ski. Øvelsene vil være en fin og morsom kombinasjon av lek og koordinasjon på ski. Det viktigste for oss som arrangerer skiskolen er at barna har det moro og gleder seg ved å være i aktivitet med ski på beina.

Skiskolen gjennomføres 6 onsdager med oppstart onsdag 19. januar.

For barn født i 2017 kl. 17:00 til 17:50

For barn født i 2016 kl. 18:00 til 18:50

Datoer: 19.1 | 2.2 | 9.2 | 16.2 | 2.3 | 9.3 (avslutning med Telenor karusellrenn)

NB! Den 26.1 er det skirenn «Bygda på langs» på Sørli og 23.2 (uke 8) er det vinterferie.

Kontaktperson: Alexander Rutle | 41 44 28 10 | rokling@gmail.com.

Praktisk info
Møt opp på sletta rett nedenfor skistua ved Sørli, i god tid, gjerne 10 minutter før. Når skiskolen er ferdig for 2017 er det viktig at man forlater området for at man effektivt skal komme i gang med neste kull. Det vil være åpen kafé med salg av kaffe, toddy eller kakao og vafler i telt foran skistuas underetasje mot skilek-området. Selv om det er gjort lettelser i retningslinjer for barne og ungdomsidrett er det viktig å følge den kohorten barnet tilhører, samt de generelle smittevernsråd som å holde seg hjemme ved symptomer og sykdom, karantene mm.

Påmelding
Av smittevernhensyn ber vi dere opplyse om hvilken barnehage barnet går i slik at det kan settes i rett kohort. Derfor er påmeldingsfrist senest 18.01 21.00. Barn fra allidretten melder seg på til respektive årskulleder/Marte Bulie. Barn som ikke følger Allidretten, melder seg på via link;

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwHrXAKP7LqPwn9lV_ygT7unOadYHOQTk723-rcJ5He5fSRQ/viewform

Betaling
De barna som deltar på allidretten, og som har betalt treningsavgiften til NIL får ingen ekstra kostnader med skiskolen. De som ikke har deltatt på allidretten kan bruke dette som en anledning til å melde seg inn i idrettsfellesskapet i NIL.

Skiutstyr og bekledning
Smørefrie ski er topp! Ski som kan smøres, må smøres slik at barna har godt feste. Glatte ski er en utfordring for en utålmodig liten sjel. Barna bør også ha ski som gir mulighet for allsidig aktivitet og lek. De skal være gode å gå på, hoppe på og svinge med. Det er bedre med litt for korte enn litt for lange ski når man er nybegynner, anbefalt lengde er kroppslengde + 0- 10 cm for barn i denne alderen.
Bekledning: Barna bør ha på klær som gir god bevegelighet og isolerer godt; ull innerst, og husk hals og gode votter.

Parkering
Alle biler skal parkere i krysset Sørliveien – Trollveien. Mange plasser. 3-5 minutters gange ned til stadion.
NB! Det er ikke lov å kjøre grusveien inn til skistua for levering og henting av barna.

Vel møtt til spetakkel og moro!