Vi ønsker å gi alle barn i alderen 4-8 år et allsidig, spennende og utfordrende aktivitetstilbud som er tilpasset det enkeltes barns ferdigheter og ønsker. Vårt mål er å skape idrettsglede og motivere barna til videre aktivitet, enten blant særidrettsgruppene i Nittedal Idrettslag eller i et av de mange tilbudene i andre idrettslag i bygda. Nærmere informasjon om tilbudet finner du under overskriften Aktivitetsplaner øverst i venstremenyen på siden.

For de minste barna, de på 4 og 5 år, har vi Barnetrimmen. Dette er en foreldrebasert aktivitet som legger stor vekt på lek og sansestimulering. Nærmere informasjon om tilbudet finner du under overskriften Aktivitetsplaner øverst i venstremenyen på siden.

Fra 1. – 2. klasse, Idrettsskolen, tilbyr vi et variert opplegg i samarbeid med flere av gruppene i Nittedal idrettslag og andre idrettslag. Dette gjør oss i stand til å presentere en smakebit på en del av de ulike aktivitetene som finnes i Nittedal. Vi håper også på å rekruttere til noen av disse lagene.

Møt opp på trening eller ring en av kontaktpersonene dersom det er noen spørsmål.

Vi ønsker deg, dine venner og foreldre hjertelig velkommen til påmelding, informasjon og oppstart av et nytt aktivitetsår.