Wolves HøstCamp

Innebandy, Nittedal IL

Wolves Høstcamp er et tilbud til barn og ungdom. Ved å delta på høstcampen vil man få en unik mulighet til å møte andre, lære masse, være i aktivitet med innebandyfokus, og ikke minst ha det veldig gøy!

Når: Onsdag 2/10 – fredag 4/10 (De 3 siste dagene av høstferien)

Hvor: Rotneshallen

For hvem: Alle gutter og jenter på barneskolen (1.-7. Klasse) i Nittedal, både de som spiller innebandy til vanlig i Nittedal Wolves og for de som har lyst til å prøve. Ingen forkunnskap nødvendig.

Pris: 300 kroner pr dag. 850 kroner for alle 3 dagene.

Program: Tre økter hver dag, hvorav to økter med innebandy + en annen aktivitet som friidrett, fotball, basketball osv. Deltagerne trenger tøy til både innendørs og utendørs bruk. Mer informasjon og program for dagene blir annonsert når påmeldingen er endelig. Fokuset vil være lek og moro. Nittedal Wolves stiller med egne instruktører og voksne som vil være på plass. Alle som deltar får egen t-skjorte (Forutsetter påmelding før påmeldingsfristen går ut).

Mat: Deltakerne må selv ta med matpakke og drikke til lunsj. Vi server frukt i løpet av dagen. Lunsj vil bli avviklet på NIL-Huset.

Henting/levering: NIL-huset. Dersom barnet selv skal gå til og fra, ønsker vi beskjed om dette. Hovedprogrammet vil være fra kl.09 -15:00, men det vil være mulighet for å komme kl.08.30, og hente barna kl.15:30 for de som ønsker det.

Utstyr: Deltagerne trenger tøy til både innendørs og utendørs bruk. Barna trenger kun innesko og gymtøy i hallen, resten får de låne ved behov. De av barna som har egne køller og briller tar selvsagt med disse. Husk å merk både utstyr og klær med navn.

Vi i har et begrenset antall plasser per årskull, 50 totalt. Her blir det førstemann til mølla prinsippet. Påmeldingsfrist fredag 13. september.

Spørsmål kan rettes til post@nittedalwolves.no

ALLE SKAL MED!

Påmelding gjøres her: PÅMELDING
Mvh

Nittedal Wolves