Nedenfor finner du spesialkolleksjon med tøy tilpasset friidrett. Dette er et tillegg til felleskolleksjonen til NIL som fåes kjøpt hos SPORT1.

Vi har også avtale med PS Sport på Helsfyr om rabatt på sko (joggesko, friidrettssko). Det er bare å si at man kommer fra Nittedal IL Friidrett.

På stevner:
Alle aktive utøvere fra 10 år og oppover skal stille i konkurransedrakt. Konkurransedrakten består av singlet eller topp med Nittedal IL logo på brystet, samt kort tights eller short. For de yngre så er det i orden å bruke friidrett sin t-shirt med Nittedal Friidrett på ryggen. Er det kaldt kan man gjerne bruke lange tights. Overtrekksjakke kan gjerne benyttes på stevner.

Ved premieutdeling er det viktig at det synes at man kommer fra Nittedal IL Friidrett. Bruk  t-shirt, singlet, topp eller overtrekksjakke under premiesermonien.

For yngre utøvere 7-9 tilbyr vi klubbens t-shirt, den fungerer bra både på trening og på stevner. Det er veldig flott om de voksne også stiller i klubbfargene, enten det er fra Friidrettskolleksjonen eller Felleskolleksjon NIL.

For bestilling send mail til Rolf Steinar Brekkan på epostadresse: nittedal1@hotmail.com  –  og angi antall, type, kjønn, størrelse, navn på bestiller og fakturaadresse

Friidrettskolleksjonen:

Måltabell, klikk her (åpnes i eget vindu)

Noen bilder som viser utøvere med klubbtøy:

Wurth 2014