kuleringen

Det nye friidrettsanlegget er et stort løft for friidrettsgruppa, og legger til rette for at barn og ungdom kan få erfare hva friidrett egentlig handler om. Den nye banen gir mulighet til å arrangere stevner. Utøvere, trenere samt alle andre i bygda kan fryde seg over et flott anlegg med gode, tilrettelagte og ikke minst trygge forhold. Nittedal Kommune har bygget anlegget og er den største bidragsyteren økonomisk, men Friidrettsgruppa i Nittedal IL har også gitt et solid bidrag. Vi har bidratt med 3 millioner kroner fordelt på 1 million i støtte fra Sparebankstiftelsen  Jevnaker Lunner Nittedal, ca 500.000 i egenkapital og ca 1,5 mill som vi tar opp i gjeld.

Vi vil i mange år fremover  betjene gjelda og søker muligheter til å redusere denne med blant annet å selge andeler. Alle er velkommen til å bidra, både bedrifter og private. Alle som kjøper andeler vil få sitt navn presentert på nettsiden, på tavle ved det nye anlegget samt at de vil motta et nummerert andelsbevis i posten.

Det er Nittedal Kommune som eier friidrettsanlegget, og det er derfor ikke en reell eierandel i anlegget, men et bevis på at du/dere har støttet med en andel.

Vi tilbyr derfor Andelsbrev i det nye anlegget for kr. 500,- per i dag.

Er du klar for å bidra mer kan vi tilby kulestøtanlegget til kr. 50.000 eller om du virkelig vil slå på stortromma så har vi fremdeles det ene av to spydanlegg til «salgs» for 100.000. Det andre spydanlegget har Andreas Thorkildsen kjøpt så du kommer i godt selskap! Würth har satt et bra eksempel for bedrifter og har klemt til og «kjøpt» 100 meter løpebane.

Slik blir du andelseier:

  • Sett inn penger på konto konto 2030 23 22180. Merk innbetalingen ”Andelsbrev NAVN»
  • Send e-post til post@nittedal-friidrett.no
  • I løpet kort tid vil ditt (dine) andelsbrev bli sendt til deg eller din bedrift.
  • Si fra om de/dere trenger faktura for bokføring av bidraget, så sender vi det

Kjenner du noen som har absolutt alt?  Et andelsbrev eller et støttemedlemsskap er en flott presang!

Vi takker alle som har bidratt så langt!