Info om påmeldingen til NIL Rekruttering sesongen 18/19

Allidrett, Barnetrimmen 2012, Barnetrimmen 2013, Trinn 1 (2011), Trinn 2 (2010)

Hei alle sammen!

Nå er det bare noen dager til vi åpner påmeldingen til allidretten for sesongen 2018-2019! 🙂
Påmeldingen gjelder for barn født i 2011-2014 for sesongen 18/19 (september 2018-mai 2019; minus ferier og helligdager).

Påmeldingen vil skje via registreringssystemet WebOrg, dvs at alle barn må være medlem i Nittedal IL for å kunne melde seg på. For å bli medlem i Nittedal IL, må man gå inn på www.nittedalil.no og fanen «Medlem» – «Bli medlem».
Alle som har betalt medlemsavgift til Nittedal IL 2018 har tilgang til WebOrg og kan melde seg på våre aktiviteter derfra.

Vi minner om at allidretten er foreldredrevet, dvs at vi er avhengige av at nok foreldre stiller opp som trenere for å kunne gi et tilbud til alle barna som melder seg på. Når det står at vi har 60 plasser tilgjengelige for et barnekull, betyr det at vi har nok tid i gymsal o.l. for å aktivisere så mange barn. Det betyr ikke nødvendigvis at vi har nok trenere, så vi håper at dere foreldre melder deres interesse som aktivitetsleder/trener så fort som mulig så vi vet hvor mange barn vi kan ta imot. Bruk gjerne kommentar-feltet i påmeldingsskjemaet eller send en epost til e.m.brevik@gmail.com !

Det har vært stor pågang av barn på allidretten de siste årene, og vi ønsker veldig å kunne gi et tilbud til alle barna som melder seg på! 🙂

Flere påmeldingsdetaljer følger…

Vennlig hilsen oss i Rekrutteringsgruppa