Takk for sesongen

Innebandy

Jeg vil benytte anledningen til å takke spillere, lagledere, trenere, foreldre og fans for en fantastisk 2016/17 sesongen.

For et par dager siden hadde vi 294 registrerte innebandyspillere i Nittedal Wolves – som er en egen gruppe i Nittedal IL. Tallet er vi svært stolte av. Gruppa ble etablert høsten 2013. Reisen har vært eventyrlig.

Denne sesongen har vi hatt følgende lag i aksjon:

A-lag herrer: Opprykk for andre året på rad. Vil neste sesong spille i 3.divisjon.

Old boys: Det ble ikke flust av poeng denne sesongen, men mye tøff motstand for ta en del av skylda.

Damer A-lag: Ble etablert sent og gikk rett inn i seriespill I 3.divisjon. Laget gjorde det bra i sin debutsesong, og spilte jevnt flere ganger mot lagene som rykket opp til 2.divisjon.

Old girls: Gjennomførte en god sesong og havnet midt på treet i serien.

G16: Laget endte som nummer 5 i 1.divisjon, og avsluttet serien med en sterk hjemmeseier mot Gjerdrum. I tillegg var laget med i Tigers cup i Drammen. Her spilte de seg frem til kvartfinalen. De gjorde sine saker veldig bra, og spilte en meget bra kamp i gruppespillet – mot laget som vant hele turneringen

G13: 2003 gutta var debutanter i årets seriespill. Det startet lovende med poeng i de første kampene, men så gikk laget på noen nederlag, før de avsluttet sesongen med en glitrende seier hjemme i Rotneshallen. Nå legges planene før neste sesong, slik at gutta får utvikle seg videre.

J13: 2003 jentene imponerte alle i sin første sesong. De havnet på nedre halvdel av tabellen, men i stort sett alle kampene, var de fullt på høyde med motstanderne. Vi må også ta med at laget spilte i J14 serien og møtte stort sett eldre spillere i hver eneste kamp. Vi gleder oss til neste sesong.

G11: 2005 gutta var også debutanter. De har spilt i aktivitetsserien og hatt en herlig sesong.

G 2007: Laget spilte første halvdel i minirundene, men meldte seg på i aktivitetsserien etter jul. Det var en suksess. Guttene fikk prøve seg på større bane og spill fem mot fem. Det har vært en imponerende vårsesong, der laget har målt krefter mot eldre spillere.

Minirundelag:

Vi har hatt følgende årskull i aksjon i sesongens minirunder (7):
Jenter 2006-08
2008 gutter
2009 gutter og jenter
2010 gutter og jenter
2011 gutter og jenter
I snitt har vi hatt 10-13 lag i aksjon i hver eneste minirunde. Det er topp 3!

Alle disse lagene fortsetter til neste sesong. I tillegg tror og håper vi, at det kommer flere nye årsklasser. Vi vil blant annet starte med 2012 barn til høsten.

Slagordet I Nittedal Wolves er at «alle skal med». Vi har som mål å gi et tilbud til alle som vil prøve innebandy. Vi legger vekt på et sosiale og ALLE skal inkluderes.

Til slutt må jeg bare få skryte av frivilligheten i Nittedal Wolves. Det er en enestående gruppe hvor alle bidrar. Enten det er vakt på minirunde, sitte i sekreteriat, ta inngangspenger, lede minirundelag eller ta del i møter – så stiller folk.

TUSEN TAKK FOR AT DU BIDRAR!

I september er vi i gang igjen. Da gleder jeg meg til å se blide barn og voksne bidra på samme måte som denne sesongen.

Vil du spille innebandy neste sesong? Ta kontakt med undertegnede.

GOD SOMMER!

Hilsen Jørgen Klem, Sportslig leder Nittedal Wolves