Sesongfinale

Innebandy

Denne helgen har det vært høyt aktivitetsnivå for Wolves med sesongavslutning og siste seriematch for de fleste lag. Hallene i Oslo og Akerhus har vært fulle av blide og entusiastiske barn og voksne fra Wolves.

  • Nittedal Wolves hadde hele 11 lag i alderen 5-12 år i sving på minirunden som Grei arrangerte i Apalløkka. Kun innebandy stormaktene Tunet og GIF stilte flere lag. Gledelig å se at Nittedal stilte flest jentelag av alle. Det synes at det gror i Nittedalen. Det var Wolves drakter å se over hele hallen, både på banen og på tribunen.
  • Wolves J14 avslutter sesongen med en knallsterk 5-1 seier. Ryktet på bygda er at dette var jentenes best kamp noensinne.
  • Dame A-laget tok en så sterk borteseier mot Sagene at når resultatet ble annonsert på FB var det lenge tvil om det var en aprilsnarr. (Men de vant faktisk 3-5)
  • G2007 laget leverte årsbeste både i samspill og innsats. Vinner 3-2 mot Vålerenga og 4-2 mot Sveiva. Begge lag som vi vet er veldig gode.
  • G2003/2003 laget hadde spart det beste til sesongens siste kamp, som de vant 13-2 ! For en læringskurve de har hatt!
  • Old Girls satte til slutt kronen på verket med helgens siste match og seier, 12 – 0 !

Nå til påske er vi 288 medlemmer i Wolves. Dette lover svært godt for neste sesong. Lagledere og trenere samles allerede denne uken for å starte planleggingen av neste sesong og videre vekst. La oss krysse fingrene for bra treningstider neste sesong.

Takk for sesongen og god påske!

PS! De fleste lag avslutter nå til påske, men noen få lag fortsetter med trening utover våren.